Verslag en foto's Jasper van der Lindentoernooi

21-06-2012 21:09

Het Jasper van der Linden G korfbaltoernooi, 16 juni 2012.

Het was vroeg opstaan, zodat we met zijn allen om kwart voor negen konden vertrekken met 3 auto’s, 3 begeleiders en 10 G-leden.
We hadden er allemaal zin in, want vorig jaar was dit toernooi in Barendrecht ook een heel gezellig.

We speelden in poule C. Dat waren 3 wedstrijden:
Tilburg - Merwede = 0 - 4
KOAG - Tilburg = 0 - 1
Tempo - Tilburg = 5 - 1

Kees scoorde een eigen goal tegen Tempo, maar die werd niet meegerekend. Hij draaide daar heel mooi vrij naar de korf. Daarna moesten we in ronde 4 tegen onze Belgische vrienden Geel spelen.Dat werd voor 1 - 0 voor Geel. In de troostronde kwamen we weer Geel tegen en toen werd het gelijk 1 - 1.
Jeroen maakte op zijn laatste toernooi voor Tilburg nog het laatste punt , de gelijkmaker tegen Tilburg. Het was een mooie  zonnige dag. Er kon geschminkt worden en er werden ballonfiguren gemaakt , Pietje kreeg een mooie armband. De lunch die we kregen was weer goed verzorgd, maar natuurlijk waren we allemaal benieuwd naar de mysterieuze gast die de prijsuitreiking kwam doen. Dit bleek Sjoerd van GTST te zijn. Verschillende meiden  wilden natuurlijk met deze knapperd op de foto.
Hierna bleken we nog een taart te krijgen en die hebben we nog opgegeten met wat drinken. Dat vonden we allemaal heel erg lekker.  Ankie, William, Pieter, Cas, Mike, Pietje, Kees, Tedje, Wim en Jeroen bedankt voor jullie sportieve inzet.

Ga zo door volgend jaar!!!!!

Miranda van de Vijver.

Klik hier voor alle foto's van dit toernooi (Miranda van de Vijver)