Verslag G-korfbal toernooi in Oss

23-01-2013 11:23

Zaterdag 19 januari 2013

We moesten weer vroeg verzamelen (8.45 uur). Pim zorgde ervoor dat we in ieder geval binnen in de kantine konden zitten. Daar waren we heel blij mee. Rond half tien vertrokken we richting Oss. We waren nu precies met 8 spelers en dus konden we geen blessures gebruiken. Ankie was deze week gevallen en zou het rustig aan doen. William, Inga en Bregje waren er helaas niet bij. We hebben 4 wedstrijden gespeeld. We hebben tegen SDO en Ready 60 gelijk gespeeld, 0-0. Tegen RustRoest/DKB verloren met 2-5 en tegen DOT/DKB verloren met 1-0. Het viel nog niet tegen, want we misten een aantal sterke spelers die ook in de selectie spelen. Fred en ik waren erg trots op dit behaalde resultaat. We werden nog verwend met lekkere gefrituurde hapjes. Moe en voldaan hebben we de G-leden weer thuis of in de groep afgezet. Het was gezellig met de hollandse muziek op de achtergrond, maar sommige vielen ervan in slaap.