G-Korfbal promotiewedstrijd

10-11-2015 18:39

Inmiddels is het WK al gespeeld, maar hieronder toch nog even de aankondiging van de wedstrijd van ons G-team binnen omroep Tilburg:

G- afdeling KVT speelt promotiewedstrijd tijdens WK Korfbal 2015

De Belgische korfbalbond heeft het G-team van Korfbalvereniging Tilburg uitgenodigd om vooraf gaand aan de kruisfinales van het WK Korfbal 2015 een promotiewedstrijd te komen spelen tegen een Belgisch G-team uit Geel. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 7 november om 12.00 uur voorafgaand aan de kruisfinales van het WK.

Het WK Korfbal 2015 vindt plaats in Antwerpen, Gent en Herenthals van 30 oktober t/m 8 november 2015.

Het Nederlands korfbalteam is regerend wereldkampioen en wil natuurlijk de titel prolongeren.

De spelers van het G-Korfbalteam van KVT willen graag laten zien wat ze kunnen in een volle Lotto Arena om op die manier hun sport meer bekendheid te geven.

Ze gaan er een leuke wedstrijd van te maken en natuurlijk gaan ze voor de winst. Het plezier in de sport en de sportiviteit staan echter voor hen bovenaan.