Nederlandse G-Ploeg wint met 3-5 van Belgische vrienden

10-11-2015 18:44

Hieronder nog een verslagje uit een Belgische korfbalkrant:

Nederlandse G-Ploeg wint met 3-5 van Belgische vrienden

zondag 08/11/2015 - 09:30

De Lotto Arena sliep nog, lege tribunes, wat medewerkers van het WK 2015 aan het voorbereiden voor de geplande wedstrijden (bedankt voor de aanmoedigingen …..!) Maar wat zie ik daar?

Beetje zenuwachtige spelers van de Belgische en de Nederlandse G-Korfbalploegen, vergezeld door hun begeleiders en ouders/supporters, die klaar stonden voor de geplande(?) interland.

Beetje een stroef begin, in zo’n lege zaal, maar gaandeweg de eerste helft, werden de scoreborden aangepast (de stand was al zichtbaar), vond de “speaker” zijn muziekknop en ook de tornooifotograaf haalde zijn camera te voorschijn.

Werd het toch nog een beetje een “echte” wedstrijd, deze keer gewonnen door onze noorderburen, eindstand 3-5.

Na de wedstrijd kreeg iedereen een cadeautje, werd de inwendige sporter verwend met een hapje en een drankje en konden zij die dat wilden, op de tribunes, genieten van de WK wedstrijden van vandaag

Ik wil het nog wel even gezegd krijgen, dat ik een diepe buiging maak, voor trainers en begeleiders van deze bijzondere sporters.

Ik heb weer genoten en kom de volgende keer, zeker, weer supporteren.

Gelegenheidsverslaggever,

Marjan Leegsma