Verslag G toernooi in Geel 20 februari 2016.

21-02-2016 17:10

G toernooi in Geel 20-2-2016.

Vandaag naar Geel voor een supergezellig en sportief toernooi.

We hadden er zin in, met 2 spelers minder en 1 nieuwe speelster gaan we beginnen.

Doel was proberen af te vangen als er geschoten wordt en iedereen moet een keer de bal vast gehad hebben, ook degenen die niet zo snel zijn. Natuurlijk staat sportiviteit en gezelligheid bovenaan.

Onze leden hebben hard geknokt en de opdracht was goed uitgevoerd. Helaas zit er voor ons vandaag alleen verlies in, maar wel met 1 doelpunt. Aan de opdracht is voldaan en ik heb ze hard zien knokken en dat is heel goed van onze leden.

Ik kan niet anders zeggen dat ik trots op dit team ben, dat het verlies heel goed oppakte. We hadden vanochtend stress met vervoer en we kwamen 1 auto tekort. Uiteindelijk hebben de ouders en Pieter zelf gereden, zodat we nadat ze de tweede auto opgehaald hebben, weliswaar te laat maar toch op het toernooi kwamen.

Ik doe hierbij dan ook een oproep aan alle leden of iemand ons met het vervoer kan ondersteunen op toernooien. Het zou heel fijn zijn, ook met coachen of trainen ben je natuurlijk welkom, als je dat leuk zou vinden. Maar we zijn al met een chauffeur(ongeveer 1 keer in de maand) geholpen.

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht, Miranda van de Vijver 06 57700282, g-korfbal@kvtilburg.nl

#1    23-02-2016    06:54:    Mariska
Het was inderdaad een super gezellig toernooi.