Verslag G korfbal 15 april Rust Roest 2017

18-04-2017 20:35

Het verslag van het toernooi op zaterdag 15 april bij Rust Roest in Eindhoven door Dewi van Gorp.

Zaterdag 15 april hadden het g team van KVTtilburg een toernooi bij Rust Roest in Eindhoven. Daar hadden ze twee poule gemaakt een poule A en een poule B. poule A heeft zijn eerste wedstijd mooi gespeeld daar wonnen we met 2-5 van DOT . De tweede wedstrijd speelde we tegen Ready A dat was ook een mooie wedstrijd die wonnen we ook met 1-5. De laatste wedstrijd van poule A was tegen Rust Roest/DKB die was wederom mooi gespeeld ook die hebben we gewonnen met 1-5. Poule B heeft het ook mooi gespeeld die moest de eerste wedstrijd tegen Luxor waar we van gewonnen hebben met 3-1. Daarna moesten we tegen Ready B dat was een mooi wedstrijd doelpunten bleven uit dus die wedstrijd bleef gelijk met 0-0. De laatste wedstrijd van poule B was tegen SDO dat was ook een mooie wedstrijd die we wederom wonnen met 0-3. Toen kwam de wedstrijd van de 1ste van poule A en poule B en dat waren Tilburg A en Tilburg B die Tilburg A heeft gewonnen met 5-4.

#1    19-04-2017    15:19:    Remko
Met andere woorden... Tilburg staat aan de TOP !