TC zoekt versterking!

13-06-2017 21:37

De TC zoekt versterking!

Met ingang van het nieuwe seizoen is de TC op zoek naar versterking. Draag jij de vereniging een warm hart toe, sta je stevig in je schoenen, wil je meedenken over beleid en dit samen doen met een betrokken en enthousiaste club mensen, dan is deze functie wellicht iets voor jou! We zijn op zoek naar een TC-lid die de functie van “coördinator wedstrijden, teams en leden” wil invullen. De functie kan ook door 2 personen ingevuld worden. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Yvien Korteknie (yvien@kvtilburg.nl). Uiteraard zorgt Yvien ook voor een goede overdracht. Heb je interesse? Twijfel niet om even contact met ons op te nemen op tc@kvtilburg.nl of door ons even aan te spreken.

Beschrijving van de functie

De "coördinator wedstrijden, teams en leden" houdt zich bezig met de samenstelling van de teams en zaken die te maken hebben met individuele leden zoals ledenwerf, ledenbehoud en nieuwe leden. Daarnaast is de coördinator aanspreekpunt voor het wedstrijdsecretariaat en overleggen zij over de ploegopgaves en wedstrijdschema. De coördinator onderhoud contact met de ledenadministratie en zorgt dat veranderingen aangepast worden, ook op de website. Indien nodig neemt de coördinator contact op met individuele leden wanneer zij bijvoorbeeld willen stoppen of juist lid willen worden. Ook wordt de coördinator betrokken wanneer er gedurende het seizoen een wisseling van één of meerdere spelers binnen de teams plaatsvindt of wanneer de vraag om wisseling van spelers zich voordoet. Daarnaast speelt de coördinator een rol in het opzetten van het selectiebeleid, samen met een werkgroep en overige TC-leden. Ook communicatie naar teams, leden en ouders is een taak die bij de coördinator ligt.