Vertrek en Voorstel en Bedankt Secretaris

16-06-2017 06:37

Na zes jaar stop ik aan het eind van dit seizoen met mijn werk als secretaris.

Ik wil iedereen, in het bijzonder medebestuursleden Dennis, Pim, Jack, en de ledenadministratie met Yvonne en Wilma, de G-commissie, de kampcommissie, kantinecommissie, technische commissie en de scheidsrechterscommissie en vele andere vrijwilligers bedanken voor de samenwerking.

Toen ik zes jaar geleden begon, viel me op hoeveel er gedaan moest worden om de vereniging goed te laten lopen, en hoeveel vrijwilligers er toch elke keer de schouders onder (willen) zetten om de vereniging goed te laten draaien en om het ook een leuke vereniging te laten zijn. Er wordt veel (meer) werk gedaan dan je wellicht op het eerste gezicht zou verwachten. Veel respect daarom voor alle vrijwilligers en commissies.

Het is heel leuk en leerzaam om deel te nemen in bestuur en een kijkje in het reilen en zeilen van de vereniging te hebben. Na zes jaar is het wel goed om weer iemand anders met een frisse blik te hebben in het bestuur als secretaris. Gelukkig hebben we in Petra Ouwerkerk iemand gevonden die graag als secretaris plaats neemt in het bestuur. Bij de eerst volgende ALV zullen we Petra daarom voordragen als secretaris.

Iedereen bedankt en een fijne vakantie gewenst!

Groeten Karin Simons

----------------------------------------------

Ik wil mij even voorstellen, ik ben Petra Ouwerkerk en kom al 9 jaar bij KV Tilburg, eerst als moeder, later als teamouder en nu als toekomstig secretaris.

Bij de eerste proefles bij de kangoeroe's, viel mij het op dat er een heel ontspannen , open sfeer hangt bij de vereniging. Je voelt je gelijk thuis.

Uiteindelijk zijn alle drie mijn zoons, Pepijn, Robin en Florian via de kangoeroe's doorgestoomd naar het wedstrijdkorfbal.

De keuze voor korfbal was in eerste instantie op advies van de kinderfysio. Zelf heb ik 3 jaar gekorfbald en mijn man Rob Peperkamp was een fervent basketballer.

Naast mijn werk op universiteit van Tilburg, ben ik ook zeer betrokken bij de basisschool van de kinderen en ben ik daar lid van de MR. Door mij in te zetten als secretaris, wil ik mijn bijdrage leveren aan het instant houden van de sfeer en samen met de andere vrijwilligers zorgen dat iedereen, ook de ouders, op het veld en langs de kant met nog meer plezier bij de vereniging vertoeven.

Met vriendelijke groeten,

Petra Ouwerkerk

----------------------------------------------

Karin stopt na 6 jaar als secretaris van het bestuur. Voor mij in het bestuur een steun en toeverlaat, dingen oppakken waar ik als voorzitter niet aan dacht, de goede vragen stellen, ook de kleine, simple dingetjes, kaartje hier, boodschap daar, bloemen halen, dingen regelen, post verzorgen, spin in het web.

Karin, hartstikke bedankt voor al jouw inzet. we zullen je missen in het bestuur.

Dennis

#1    18-06-2017    22:41:    Karin
Dank je wel voor de mooie woorden, Dennis!
Petra, veel succes!