Home / Nieuws

Update: situatie Huub

16-06-2017 22:25

Beste kvt'ers,

Zoals jullie weten ligt Huub Willemen in hospice de Volckaert in Dongen. Hier word hij geweldig goed verzorgd. Huub heeft echter nog één grote wens en dat is nog één keer aanwezig zijn op onze mooie accommodatie. Bedacht was dat het leuk zou zijn om dit komende zondag bij het koppelschieten te laten plaats vinden. In de afgelopen dagen is Huub dusdanig verzwakt dat de arts het niet meer verantwoord vind om hem met de auto te vervoeren.

De verpleging van de hospice hebben vandaag hun uiterste best gedaan om zijn wens toch in vervulling te laten via de WensAmbulance. Ondanks dat het weekend al vol gepland was,  zal hij vrijwel zeker ergens zondagmiddag gebracht worden voor een kort bezoek. Wij zijn daar natuurlijk heel erg blij mee.

We kunnen ons voorstellen dat de meeste kvt'ers nog wel iets tegen Huub zouden willen zeggen of een praatje willen maken. Vanwege zijn gesteldheid vragen we jullie om dit niet te doen, dit is echt te zwaar voor hem.  Het doel is om hem nog kort te laten genieten van "zijn vereniging en accommodatie" waarna hij weer terug vervoerd gaat worden naar de hospice.

Mocht je nog vragen hebben dan spreek een van ons zondag aan tijdens het toernooi.

Groet,

Ria, Peter, Jan, Leonie, Petra, Claudia, Remko, Carla, Michael, Yvonne, Kevin


Reacties (0)

Reageer


Reageren:

Naam:

E-mail:

Reactie: (Max. 1000 karakters)    0 / 1000