Home / Nieuws

Oproep Johan de Jonge /Tour for Life

09-10-2017 18:35

Beste lezer,

Een ieder van ons heeft in zijn of haar naaste omgeving wel eens te maken gehad met de vreselijke ziekte kanker. Ikzelf heb mijn broer, in de leeftijd van 51 jaar, verloren aan maag/darm kanker. Na zijn overlijden heb ik mij voorgenomen om een klein steentje bij te dragen aan het onderzoek naar kanker. Nu heb ik zelf de leeftijd van 51 bereikt en dit was het moment voor mij om een inzameling te starten.

Om deze inzameling te koppelen aan een sportieve uitdaging ben ik terecht gekomen bij de “Tour for Life”. Deze tour is een fietstocht vanuit de Italiaanse Alpen, via de Franse Alpen, door de Vogezen, Luxemburg en de Ardennen naar de finishplaats in Limburg en zal plaatvinden vanaf 26 Augustus t/m 2 September.

Om aan deze tocht mee te mogen doen moet ik voldoen aan een aantal voorwaarden:

  1. Ik moet voldoen aan de conditie-eisen om deze tocht in goede gezondheid te volbrengen.
  2. Ik moet aan de kosten voor de inschrijving voldoen.
  3. Ik moet minimaal Euro 2500,- aan sponsorgeld binnenbrengen voor het doel van de tocht: Onderzoek door de Daniel den Hoed Kliniek in Rotterdam.

Voor voorwaarde 1 heb ik de steun van mijn fietsvrienden (Marcel en John), waarmee ik de tocht ga fietsen. Gezamenlijk steunen wij dit doel en in de voorbereiding zijn we van plan met elkaar te gaan trainen. Op deze manier gaan we elkaar vreselijk opjutten en motiveren om in topvorm aan de start te staan op 26 Augustus 2018. Daarnaast hebben Liona (mijn vrouw) en kinderen, Ellen en Marleen, hun steun toegezegd om mij mentaal bij te staan als ik eens geen motivatie heb om te gaan trainen.

Voorwaarde 2 was de makkelijkste om aan te voldoen. Ik heb mezelf door de betaling van het inschrijfgeld voor het blok gezet en bepaald dat er No way back is. Dus van 26 augustus t/m 2 september 2018 zit deze jongen op een klein zadel en moet ik de nodige hoogtemeters 16.000 (2x de Mount Everest ) en kilometers (1400) overbruggen.

Maar nu voorwaarde 3, waar het allemaal om gaat:

Hier heb ik jullie hulp bij nodig. Om mee te mogen rijden moet ik minimaal 2500 Euro inzamelen voor de Daniel den Hoed kliniek en dit op zich is al een grote uitdaging. Ik zal via allerlei kanalen gaan proberen om geld in te zamelen waarbij deze mail / oproep een van mijn eerste activiteiten is. Mocht ik de 2500 Euro behaald hebben dan ga ik uiteraard niet stoppen met werven want naast de sportieve uitdaging wil ik er voor mezelf ook een uitdaging van maken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

Mocht je mij willen steunen dan kan je dit doen door op onderstaande link te klikken en te doneren. En het is zo dat alle kleine beetjes helpen.

Alvast bedankt!!

https://2018.tourforlife.nl/johan-de-jonge
https://2018.tourforlife.nl/mtb-tilburg

Met vriendelijke groeten,

Johan de Jonge


Reacties (4)

#1    17-09-2017    22:54:    Sander
Top Johan, dit soort initiatieven worden zeer gewaardeerd! Suc6 met de uitdaging!
#2    18-09-2017    17:49:    Johan
Sander, super bedankt.
#3    09-10-2017    08:17:    Yanouck maas
Succes Johan.! Je kunt het en doet het samen met je broer, die is bij je.
Yanouck Maas C2
#4    09-10-2017    17:17:    Johan
Yanouck, Super bedankt voor je sponsoring en je bericht. groeten Johan

ps. ik zal uiteraard iedereen op de hoogte houden van mijn vorderingen mbt de donaties en mijn trainingsarbeid. Vwb de donaties gaat het super. Ben al ruim over de helft van wat er verwacht wordt maar uiteraard ga ik door met acties zelfs als ik het streefbedrag heb behaald.

Reageer


Reageren:

Naam:

E-mail:

Reactie: (Max. 1000 karakters)    0 / 1000