Inschrijfformulier jeugdkamp 2018

18-01-2018 14:15

Nu vriest het nog buiten, maar in mei hoop ik dat we met een heerlijk zonnetje een lang weekend op jeugdkamp gaan. Natuurlijk zijn wij benieuwd of ook jij met ons mee gaat. In dit nieuwsitem kun je je inschrijven. Lees dus snel verder!

Van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei gaan we weer op jeugdkamp

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in en hopen dat er dit jaar weer veel jeugdleden mee gaan. Ik hoorde dat dit jaar alle vakanties precies buiten het kampweekend vallen. Geef je dus snel op! Anders mis je een fantastisch weekend met leuke activiteiten, gezellige dagen met andere jeugdleden én een enthousiaste kampleiding.

Schrijf je voor zondag 1 april in via deze
link

Het jeugdkamp kost 60 euro per persoon. Na je inschrijving gaan wij ervan uit dat je mee op kamp gaat. Meld je je later toch nog af? Dan betaal je 50% van de kosten. Na je inschrijving hoor je pas in april weer van ons. Je ontvangt dan een mail met alle informatie.

Alle spelende en trainende leden vanF t/m B mogen zich opgeven

Bovendien mogen ook A-spelers die volgens het KNKV nog aspirant zijn zich opgeven. Je mag je alleen opgeven als je alle dagen mee gaat. Dit betekent van donderdag 09.00 uur tot zondag +/- 13.00 uur. Je kunt niet later komen of eerder worden opgehaald. Natuurlijk houden we wel rekening met het Euregio toernooi van selectie zuid én korfbalwedstrijden.

Stuur mij gerust een mail als je vragen hebt

Natuurlijk mag je ook altijd een van ons aanspreken in de kantine. We helpen je graag.

Tot snel!

Hartelijke groet,