Vacature hoofdtrainer selectie 2018-2019

18-01-2018 14:16

Marcel heeft bekend gemaakt dat hij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen met het trainen en coachen van onze selectie. Wij vinden het erg jammer dat Marcel stopt, maar begrijpen zijn keuze. We hebben nog een aantal wedstrijden te gaan in de zaal en op het veld, maar via deze weg willen wij hem alvast bedanken voor zijn energie, inzet en uiteraard gezelligheid.
Wij hopen hem en zijn mooie gezin nog vaak te mogen verwelkomenbij KV Tilburg!

Kevin zal ook in het nieuwe seizoen het tweede onder zijn hoede nemen. Voor het nieuwe seizoen zijn we dusdruk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie.

Zie onderstaand de vacature.

De TC

Korfbalvereniging Tilburg is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een trainer-coach voor het 1e team. Wij zoeken een enthousiaste trainer-coach die samen met de trainer van het 2e de bestaande selectie naar een volwaardig 1e klasse gaat brengen.

Het eerste team staat op het veld momenteel bovenaan in de tweede klasse en speelt in de zaal in de eerste klasse. Korfbalvereniging Tilburg heeft als lange termijn doelstelling om weer terug te komen op overgangsklasse/hoofdklasse niveau, maar plezier en gezelligheid zijn ook een belangrijk aspect in de selectiegroep.

In het seizoen 2018-2019 komt een groep junioren instromen.

Wij zoeken een trainer-coach die één keer in de week samen met de trainer van het 2e gezamenlijk de training van het 1e en 2e voor zijn/haar rekening neemt en de andere dag de training van het 1e verzorgt. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor de coaching van het 1e op zaterdag en ondersteunt hij/zij de coaching van het 2e.

Wij bieden een gezellige vereniging met een passende onkosten vergoeding. Ben jij de trainer/coach die wij zoeken voor ons eerste of wil je meer informatie? Mail dan naar tc@kvtilburg.nl