Informatie jeugdkamp

09-04-2018 11:19

Beste jeugdleden, ouders en/of verzorgers,

In deze brief vind je alle belangrijke informatie over het jeugdkamp van KV Tilburg waar jij je voor hebt ingeschreven. Het is belangrijk dat je de informatie in deze brief goed doorneemt en je houdt aan de voorschriften. Zo zorgen we samen voor een fantastisch kampweekend!

Kampadres
Kampeerboerderij Roerdomp
Ontginningsweg 10
5091 KN,
  Westelbeers
tel: 013-5141509

Dit jaar staat het kamp in het teken van:  alle dagen feest!

Tijdens de fietstocht worden al de eerste punten vergeven aan diegene die zo origineel mogelijk aan het kampweekend begint. Kies een nationale feestdag (bijvoorbeeld Kerstmis, Sinterklaas, Pasen, Koningsdag, Carnaval, Halloween, verjaardagen of een ander thema), verkleed jezelf én versier je fiets. Dit kun je natuurlijk alleen doen, maar nóg leuker om dit samen met jouw team te doen! (let op: veiligheid staat voorop).

Vertrek en aankomst
Wij vertrekken op donderdag 10 mei vanaf onze kantine aan de Bladelstraat. Je moet om 09.00 uur aanwezig zijn zodat we vanaf 9.15 uur kunnen vertrekken. Vergeet niet je regenpak mee te nemen en zorg dat je fiets voorzien is van licht en slot. Tijdens de fietstocht is geen gelegenheid om een lunch te kopen dus zorg dat je deze bij je hebt. Zondag 13 mei zit het jeugdkamp er weer op. We verwachten rond 12.00-13.00 uur terug te zijn bij de kantine. Het zou leuk zijn als jouw ouders en/of verzorgers dan aanwezig zijn om jou weer op te halen. Tijdens het kamp ontvangen wij geen ouders en/of verzorgers op het kampadres.

Afgifte bagage
De bagage wordt naar het kampadres vervoerd. We vragen je de bagage op woensdagavond 9 mei tussen 19.00 en 19.30 in te leveren. Denk goed na over de omvang en hoeveelheid bagage die je mee neemt. We zien dat de laatste jaren steeds grotere tassen/koffers worden meegenomen en hierdoor wordt het meenemen van alle bagage steeds lastiger.

Bagage advies

• Slaapzak en laken of hoeslaken
  • Kussen
  • Vrijetijdskleding en gymschoenen (kleren kunnen vies worden)
  • Warme kleding
  • Regenlaarzen
  • Een (oud) wit T-shirt om op te schilderen (let op: nodig voor een spel)
  • Een setje kleding (broek/shirt) die daarna in de kliko mogen (let op: nodig voor een spel)
  • Een doosje met 10 eieren (graag een doosje van 10 stuks inleveren op woensdagavond bij Tom Labee)
  • Spook- en verkleedkleding voor de F/E/D
  • Je carnavalsoutfit J (Alaaf!)
  • Zwemkleding
  • Toiletartikelen, handdoeken en zeep
  • Schrijfgerei
  • Fietssleutel voorzien van een label met naam.
  • Zaklamp (met volle batterijen).
  • Anti-Mug!
  • Slippers
  • Zonnebrand
  • Drinken: tijdens het kamp wordt ranja geschonken. Wanneer je zelf iets anders wil moet je dit zelf meenemen. Energydrinks worden niet toegestaan!!!
  • Neem wat lekkers mee (chips, snoep, marshmallows, etc.)
  • Graag mobiele telefoons en andere waardevolle spullen thuis laten!

Kampgeld
Wij verzoeken het kampgeld voor 1 mei over te maken op het volgende bankrekeningnummer: NL34INGB0663175895 onder vermelding naam kind en team. Deze rekening staat op naam van Mw RCM van Bijsterveld. Het kampgeld bedraagt 60,00 euro per kind.

Na inschrijving gaan wij ervan uit dat je mee op kamp gaat. Meld je je later toch nog af? Dan betaal je 50% van de kosten.

Verzekering
Korfbal Vereniging Tilburg kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies en/of beschadiging van eigendommen.

Medicatie
Vind je het fijn om de medicatie met een van ons te bespreken? Elke van Beurden en Astrid de Kruijf zijn tijdens het jeugdkamp verantwoordelijk voor de medicatie. Op woensdagavond 9 mei staan zij je graag te woord. Wij vinden het fijn als je van te voren even een mail stuurt. Dan plannen we samen een gesprek in.

Wedstrijden
Ben je uitgenodigd voor selectie zuid op Hemelvaartsdag? Stuur dan een mail. Wij denken dan graag met je mee over hoe jouw fiets op het kampadres komt. Ook kunnen wij dan rekening houden met spellen en eten. Heb je op zaterdag een wedstrijd? Maak dan samen met je coach afspraken. Wij regelen geen vervoer van en naar de wedstrijden. Let op: wij vragen ouders om hun kind na het toernooi of wedstrijd aan de achterkant uit te laten stappen, en het kampadres te verlaten. Bovendien mag je alleen het kampadres verlaten voor korfbalgerelateerde toernooien of wedstrijden.

Kampfoto’s
Tijdens het jeugdkamp worden foto’s gemaakt. Deze zijn na het kamp te bekijken op de website: www.kvtilburg.nl. Bovendien delen wij via social media een aantal foto’s. Wij gaan ervan uit dat je dit niet erg vindt. Wil je dit liever niet? Geef het dan gerust aan.

Wij hopen met deze brief jullie voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben kun je met ons contact opnemen via onderstaand mailadres.

Namens de kampcommissie van Korfbal Vereniging Tilburg,

Rob Piëtte