G toernooi Devinco (Deventer)

04-09-2018 20:20

G toernooi Devinco (Deventer)

We vertrokken met het G team om 10.30 uur naar Deventer. ( 1,5 uur rijden) Voor sommige van ons best ver en genoeg tijd voor een dutje! (Mike heeft 55 caravans gescoord.)

Uiteindelijk komen we vol energie in Deventer waar we een vermoeiend toernooi hebben gespeeld. Vooral Cas heeft er erg veel zin in. Hij is lang geblesseerd geweest en is blij dat hij weer in ons team kan komen spelen. Hij was aanvoerder vandaag van ons team.

De lage klasse  (waar wij ingedeeld zijn)spelen nog best hoog. Van de 3 wedstrijden die wij moesten spelen hebben we in totaal 1 doelpunt gemaakt, door onze topscoorder Kees!

Wedstrijd 1: met 3-0 verloren, wedstrijd 2: met 8-0 verloren en wedstrijd 3: met 9-1 verloren. Vooral Inga heeft hard moeten lopen in de wedstrijden. We waren met 8 spelers. Carin kon het helaas niet volhouden en toen hebben onze speciale invallers meegedaan (coach Tamara en Joyce). In de strafworpencompetitie hebben Tedje en Maaikel gescoord. Uiteindelijk was iedereen toch tevreden en hebben we de derde plaats gehaald (van de drie). Daarnaast vol trots de enige FairPlay beker gewonnen. Extra applaus voor Maaikel die zich zichtbaar heeft ingehouden en ontzettend sportief gereageerd heeft.

Tijdens het toernooi was er een speciale Smoothie fiets waar Pietje graag op ging fietsen. Het was erg gezond om dit te doen. Na afloop hadden we voor ieder de daghap (iets ongezonder) besteld. Lekker in het zonnetje genieten en napraten over het mooi toernooi. We zijn trots op onze kanjers van het G team!!!