Oproep invullen privacyformulier invullen

18-10-2018 12:59

Privacy bij KVT

Zoals u wellicht weet is op 25 mei de nieuwe Europese wetgeving in, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Als gevolg van deze wetgeving worden ook aan sportclubs extra regels opgelegd om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens van hun leden. Bij KVT zijn we de laatste maanden druk in de weer geweest om hiervoor het e.e.a. uit te zoeken en om zaken te beschrijven.

Stand van zaken

Onze laatste versie van de privacyverklaring is te vinden op deze website onder de pagina Club/ AVG. Tot op heden hebben al 25% van al onze leden de toestemmingsverklaring ingevuld. Heb je dit nog niet gedaan dan kun je de verklaring via de site downloaden,  Vul hem in en doe het formulier daarna in de brievenbus die in de kantine hangt. Dit geldt voor alle leden ook die niet actief deelnemen aan de competitie.

Als u onverhoopt gegevens, foto’s of andere zaken op onze website/onze social media of via andere kanalen ziet waarvan u denkt dat uw privacy wordt beschadigd doe daarvan dan a.u.b. een melding privacy coördinator (secretaris@kvtilburg.nl) zodat we het kunnen wijzigen of het e.e.a. met elkaar bespreekbaar kunnen maken.

Klik hier voor de Toestemmingsverklaring