Gezocht: 2 nieuwe kantinecommissie leden

20-11-2018 13:19

Gezocht: 2 nieuwe kantinecommissie leden

Functieomschrijving:

Vind jij de prijs van het bier ook te duur? Zijn de kantinediensten nooit goed geregeld? Staan er altijd dezelfde mensen in de kantine? Doe er wat aan!

Wij zijn per direct op zoek naar twee enthousiaste nieuwe leden voor de kantinecommissie van KV Tilburg.  Ben jij ouder van één van onze jeugdleden of vind je het interessant om je te mengen in het kantinebeleid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van de kantinecommissie, zijn wij op zoek naar 2 nieuwe leden. Gedurende het hele seizoen zijn wij achter de schermen bezig met het regelen en op orde houden van de kantine

Ben jij bereid om:

– één keer per 2 maand te vergaderen;

– Contact te leggen met ouders en leden voor het uitvoeren van kantinediensten en schoonmaakroosters;

– Tijdens één van de activiteiten van KV Tilburg zelf in de kantine te staan;

– Nieuwe ideeën aan te dragen met betrekking tot inkoop van producten, indeling van de kantine of organiseren van activiteiten.

Kantinecommissie profiel:

De kantinecommissie bestaat (op dit moment) uit drie commissieleden die zich bezig houden met het verzorgen en faciliteren van het gebruik van de kantine. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor de inkoop voor de kantine, het regelen van de schoonmaakroosters en de kantinediensten gedurende het seizoen en wij organiseren tal van activiteiten voor KV Tilburg.

Wat bieden wij?

Wij bieden een plek in de leukste commissie van KV Tilburg! Heb jij altijd al willen bepalen wat er aangeboden wordt in de kantine en wil je meer betrokken zij bij de vereniging? Dit is je kans! Vanuit de kantinecommissie mag jij mede bepalen wat voor producten we aanbieden, hoe onze kantine aangekleed wordt en je staat altijd in contact met alle commissies binnen KV Tilburg.

Heb je interesse? Je mag ons altijd aanspreken, of natuurlijk mailen naar kantinecommissie@kvtilburg.nl.

Namens de Kantinecommissie,

Marc de Kroon, Marieke Fiechter en Kevin Danklof