Kersverse kampioenen jeugd

16-06-2019 19:47

Na de F1, zijn ook de volgende jeugdteams kampioen geworden:

De C1 won de laatste wedstrijd redelijk eenvoudig en mag zich de terechte kampioen noemen. Na de wedstrijd werden de bidons geleegd en hield niet iedereen het droog (uiteraard).

De D1 had minimaal een punt nodig en speelde gelijk (over spannend gesproken) en is daardoor ook heel knap kampioen geworden.

De E1 laat zien hard geknokt te hebben dit seizoen. Voor de zaal en tijdens het zaalseizoen lukte het soms net niet maar na de zaalcompetitie werden ze overduidelijk kampioen (met nog wel een laatste spannende wedstrijd).

De F2 zijn ook echte toppers. In de zaal alleen nog maar mee trainen en na de zaal voor het eerst begonnen aan een competitie ... en ja hoor ... meteen kampioen!

Bij dezen feliciteren wij alle kampioenen (en de trainers/coaches uiteraard).

We wensen iedereen verder een fijne zomervakantie en tot snel.

Met vriendelijke groet,

De TC

#1    18-06-2019    06:49:    TC
En inmiddels zijn ook het 3e en 5e kampioen geworden. Het 3e promoveert hierdoor naar de reserve 2e klasse. Beide teams uiteraard ook gefeliciteerd