Het verslag... Reeuwijk 2 - Tilburg 2

21-10-2019 19:41

Herbstmeister !

Vandaag even beginnen met het einde… We boeken een 13-20 overwinning tegen ‘de groenen’. We zijn op de helft van de veldcompetitie, zeven gespeeld en zeven gewonnen. Een goed begin is het halve werk!

Redelijk windje vandaag… kort kunstgras… kleine dug-out (lekker dicht tegen Polopos aan). Ja Moon, je bent groter. Volgende keer graag wat minder opvallend toetsen. Startsignaal. Hop, werken. Snel op achterstand. Tegen ons schiet iedereen zuiver? Wij geven te weinig druk? Wat het ook is, natuurlijk moeten we weer aan de bak. Aardige eerste helft, geen goede. Score loopt vrij vlot op aan beide kanten van het scorebord. Rust 11-11. Onze coach wil ook onder de 42 minuten lopen en maakt veel meters eerste helft.

Kan Reeuwijk na rust ook doorzetten? Tilburg tot nu toe wel in alle wedstrijden. Dus vandaag ook! Naar 1, 2, 3 goals afstand. Reservespelers: op de plaats rust (weer lekker tegen Polopos aan). Het ijs onder ‘de groenen’ smelt nog sneller dan de gletsjers in de Franse Alpen. Sambuca ‘killing’ op korte afstand, extra brullen en vuisten cadeau vandaag. El capitana loopt in favoriete richting haar lijnen voor het schot, BAM. Miep-miep-Kimmie vliegt maar vergeet af te remmen in de korfzone. Big B helpt zijn mooie schorpercentage naar de knoppen ghehe. Zijn vakmaat, tegen wie praat hij nu toch steeds? Negen maal de bal door het kunststof mandje nog in de tweede helft. Minimaal 15 keer zou het aantal grote kansen beter weergeven. Het zij zo, 13-20.

Meestervoorspeller Douchi… “Luister, luister… luister naar mij…. Tjoba gaat verliezen van Weidevogels, ik zweer het.” Wat een kenner, Koning Toto. Tjoba verliest thuis met 10-12 van ‘de vogels’. Lekker! Vier punten voorsprong op de nummer 2 van de poule.

Zaal in? Nee, één wedstrijdje nog. Volgende week meteen door met deel twee. Uit naar ODO. ODO heeft het zwaar gekeken naar de stand (7e plaats). Niets te verliezen tegen nummer 1 op visite. Waakzaam en scherp zijn dus.

Tilburg 2.