Zorg voor een recente pasfoto op de KNKV app!

06-11-2019 21:49

Beste korfbalverenigingen,

Willen jullie onderstaand bericht met jullie leden en ouders van jeugdleden delen?

Zorg voor een recente pasfoto op de KNKV app!

Tot en met donderdag 7 november a.s. is het mogelijk om je pasfoto te wijzigen in de KNKV App. Daarna niet meer tot na de zaalcompetitie!

Wij willen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto je in de KNKV Wedstrijdzaken app staat.

Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via de vereniging.

Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app.

#1    08-11-2019    09:55:    Remko
Laat ik nu net niet op de site gekeken hebben van 6 november 21.49 uur t/m 7 november 23.59 uur. Nu kan het dus niet meer.