Vrijwilligers uitlevering clubartikelen

21-11-2019 22:55

Voor de uitlevering van de artikelen die gespaard zijn bij de Jumbo, zoeken wij een aantal vrijwilligers die in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 december vanaf 10 uur tot 14 uur aanwezig willen zijn voor de uitlevering van de club artikelen. De uitgifte is bij de Tilburg University Sport center. Je kunt je aangeven vanaf welk tijdstip je beschikbaar kunt zijn en hoe lang. Ik zelf zal vanaf 8.30 uur aanwezig zijn.

Mocht je meer willen weten over deze vrijwilligerstaken of je willen opgeven voor een bepaald tijdstip dan kun je mij bereiken onder het email adres Secretaris@kvtilburg.nl

Met vriendelijke groet,

Petra Ouwerkerk

Secretaris KVTilburg

#1    25-11-2019    21:43:    Arjette
Kan niet alles gewoon mee naar kvt en daar uitgedeeld worden? Lijkt mij veel praktischer en minder ingewikkeld.