Selectie KV Tilburg zoekt hoofdtrainer met ambitie

12-01-2020 16:56

Selectie KV Tilburg zoekt hoofdtrainer met ambitie

KV Tilburg zoekt een trainer/coach voor haar selectie. Wil jij met ingang van seizoen 2020-2021 bouwen aan een sterk en stabiel eerste klasse team? Dan ben jij onze man (of vrouw)! Tilburg 1 speelt op dit moment op het veld in de tweede en in de zaal in de eerste klasse. In beide competities gaan we voor het kampioenschap. Onze selectie bestaat uit veel jong talent en enkele meer ervaren spelers. Het team is gemotiveerd, leergierig en heeft een goede onderlinge klik. Wij spelen dynamisch korfbal en zoeken een coach die hierin ondersteunt en de potentie van het team weet te verzilveren.

Als hoofdtrainer verzorg je samen met de trainer van Tilburg 2 de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en coach je Tilburg 1 tijdens de wedstrijden op zaterdag. Je bent daarnaast aanwezig bij extra activiteiten voor de selectie, denkt mee over de opleiding van de jeugd en verzorgt bijvoorbeeld clinics. Je werkt samen met de trainer van Tilburg 2 en met onze gemotiveerde technische commissie.

Jij:

Wij bieden jou:

Over KV Tilburg

KV Tilburg is met ruim 300 leden en 22 teams één van de grootste korfbalverenigingen van Brabant. We hebben de ambitie om met onze selectieteams in de eerste klasse, en op termijn in de hoofdklasse, te spelen. Met het oog op de toekomst, investeren we volop in onze jeugd. Naast prestatiegerichte teams, biedt de vereniging ook breedtekorfbal voor iedereen die wil sporten en bewegen. Ook is er een G-team en een Kangaroeclub voor 3- tot 6-jarigen. KV Tilburg is een gezellige en sportieve vereniging met veel betrokken vrijwilligers. Samen willen we korfbal op de kaart te blijven zetten in de regio.

Ben jij de trainer die wij zoeken?

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gijs Hanson (06-11143943) of Stephan Gommers (06-53800325) of per e-mail via tc@kvtilburg.nl.