Herhaling regels / bericht van de voorzitter

28-08-2020 09:10

Beste leden, ouders van onze jeugdleden en vrijwilligers

We gaan weer beginnen

De schoolvakanties zijn weer bijna voorbij en de trainingen zijn bijna allemaal weer begonnen. Het bestuur, de TC en alle andere vrijwilligers hebben weer veel zin om het nieuwe seizoen te gaan starten. Natuurlijk hopen we met z’n allen dat we een normaal seizoen krijgen, maar we weten allemaal dat ook dit seizoen er door het coronavirus anders uit zal gaan zien.

De gevolgen van het coronavirus

Wij volgen als vereniging de regels die het RIVM en de KNKV hebben opgesteld om veilig te kunnen sporten. We moeten er met elkaar voor zorgen dat we allemaal gezond blijven. Dat betekent dat we de regels en afspraken echt moeten volgen en elkaar ook moeten aanspreken wanneer we ons er (onbedoeld) niet aanhouden. We hebben deze week bij VV Gilze kunnen zien wat het gevolg is van een aantal besmettingen binnen een vereniging. Daar heeft het bestuur ervoor moeten kiezen om alle activiteiten voor minimaal een week stil te leggen.

Op dit moment gelden voor alle spelers en toeschouwers de volgende regels:

Spelers

Bezoek/publiek/ouders

Kantine en terras

Vervoer naar (oefen)wedstrijden

België

Corona-aanspreekpunt

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Met bovenstaande slogan van de overheid wil ik deze mail afronden. De regels gelden voor ons allemaal, en het lukt alleen als we allemaal opletten, op elkaar letten en elkaar ook aanspreken.

De komende dagen krijgen jullie ook nog een mail met de leuke dingen die we voor de komende periode voor – en met elkaar gaan organiseren.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur en de TC

Hans Slagboom

voorzitter@kvtilburg.nl