Nieuwe manier van afmelden jeugdleden

09-09-2009 17:00

Beste jeugdspelers en ouders/verzorgers,

Vanaf dit seizoen, seizoen 2009-2010, dienen spelers zich voor de wedstrijd af te melden bij de trainer van zijn/haar eigen team. Als de trainer bij teveel afmeldingen niet voldoende spelers heeft om aan de wedstrijd te starten, zorgt de trainer in samenwerking met collega-trainers voor vervanging om met een volledig team aan de wedstrijd te kunnen starten.

Elk team moet met minimaal 4 of 8 spelers aan de wedstrijd starten. Het kan dus niet zo zijn dat een team met reservespelers start en een ander team met te weinig spelers aan de wedstrijd begint.

We vragen begrip voor het feit dat er incidenteel met spelers/speelsters moet worden geschoven om teams compleet te maken. Ook kan het voor komen dat er aan spelers wordt gevraagd om twee keer in een weekend te spelen of bij een ander team reserve te staan.

Het afmelden voor trainingen dient net als voorheen bij de trainer te worden gedaan.

Korfbal is een teamsport en het is daarom erg vervelend als teams niet compleet kunnen spelen. Als spelers/speelsters niet kunnen deelnemen aan de trainingen en of wedstrijden meldt dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk.

Uit het verleden weten we dat vooral de weekenden in de herfstvakantie, krokusvakantie en de voorjaarsvakantie voor problemen kan zorgen om met alle teams volledig te kunnen starten aan de wedstrijd. Geef vooral afmeldingen van deze wedstrijden zo snel mogelijk door aan je trainers.

Jeugd-TC

#1    15-08-2011    14:29:    Judith Maas
Hoi Petra ,

Bij deze wil ik Yanouck Maas van de F2 voor deze week afmelden ivm kindervakantie werk..Volgende week dinsdag 23 augustus is Yanouck weer op de training.

Met vriendelijke groet ,

Judith Maas