Home / Club / Technische commissie (T.C.)

Technische commissie (T.C.)

De Technische Commissie (TC) van KV Tilburg houdt zich bezig met de uitvoering van het technisch beleid, de competitie en trainingen die worden gegeven binnen de vereniging. Dit doen zij vanaf de kangoeroes tot aan de senioren.
Hierbij hoort onder meer het aantrekken van trainers, de onderlinge afstemming van hun taken, het maken van een planning voor de trainingstijden en het inplannen van wedstrijden.  Daarnaast houdt de TC zich bezig met teamindelingen, opgave van teams aan het KNKV en het inhuren van zaal- en velduren voor trainingen en wedstrijden.

Functie

Gijs Hanson

Senioren overig

gijs@kvtilburg.nl

Voor vragen en/of opmerkingen is de TC bereikbaar via tc@kvtilburg.nl

Daarnaast streeft de TC ernaar om voor alle categorieën een eigen coördinator aan te stellen die als aanspreekpunt dient voor zowel leden als ouders.

Zowel voor het huidige als het nieuwe seizoen zijn er nog een aantal vacatures.Zo zijn we nog op zoek naar een extra commissielid voor de TC en zijn we dringend op zoek naar coördinatoren! Heb je interesse voor één van deze functies? Mail ons dan gerust voor je vragen of om je aan te melden; tc@kvtilburg.nl

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 23 januari 2019