Home / Club / Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen

Waar veel mensen bij elkaar komen, ontstaan wel eens problemen. Veel van die problemen zijn met een goed gesprek tussen de betrokkenen op te lossen.
Problemen tussen spelers onderling of tussen spelers en hun coach horen op een sportieve manier met elkaar te worden uitgesproken. Soms zitten problemen of gevoelens dieper.
Het vertrouwen in elkaar is er niet of er is angst om over het probleem te praten. Problemen kunnen over jezelf gaan maar het kan ook zijn dat je je zorgen maakt over iemand anders. Vertrouwenspersonen kunnen je dan misschien helpen. Ze willen altijd naar je luisteren.en samen met jou een manier proberen te vinden om het probleem op te lossen.
Vertrouwenspersonen zullen nooit over je “geheim” met anderen praten als je dat zelf niet wilt. Bij Korfbalvereniging Tilburg moet je je veilig kunnen voelen.
Het is wel eens moeilijk om te bepalen wat nou wel en wat niet normaal is.
Zeker niet normaal is:
Discriminatie
Pesten
Machtsmisbruik
Ongewenste intimiteiten en seksuele intimidatie.
Diefstal.
Drugsgebruik op het korfbalterrein
Over sommige geheimen moet je praten.

Je bent van harte welkom

Petra Janssen
Petra Willemen