Home / Club / Lid worden?

Lid worden?

Lid worden bij de leukste sportvereniging van Tilburg?
Kom dan eens langs bij Korfbalvereniging Tilburg midden in de Reeshof!

Korfbal is een gemengde en moderne sport...
...met een eigen cultuur, regels, sfeer en specifieke vaardigheden. Korfbal is een sport in opkomst en geniet toenemende populariteit. Korfbal is de enige gemengde teamsport, een sociale sport, maar fysiek een van de zwaarste sporten. Korfbal wordt het gehele jaar door gespeeld, in een aparte veld- en een zaalcompetitie.

Topsport, breedtesport en veel sociale activiteiten
KVT combineert breedtesport en topsport. KVT organiseert daarnaast voor haar leden veel meer activiteiten en evenementen dan alleen het korfbal. KVT staat bekend als een sociaal en gezellige sportvereniging. KVT beschikt over een uitstekend jeugdprogramma en –begeleiding.

We sporten op onze eigen accomodatie...
...aan de Bladelstraat 1 (Reeshof) in Tilburg. KVT beschikt over een ruime, moderne kantine met 4 kleedkamers. Buiten wordt er gespeeld op 2 kunstgrasvelden. De wedstrijden in de zaalcompetitie worden gespeeld in de naastgelegen sporthal "De Westerwel".

Interesse om lid te worden?
· Heb je behoefte om te bewegen/om te sporten?
· Wil je graag naast het sporten ook sociale contacten te leggen?
· Wil je recreatie of juist topsport bedrijven?
· Trekt gemengd sporten je wel aan?
· Wil je lid zijn van een gezellige vereniging
· Ben je 3 jaar of ouder?

Iedereen is welkom bij KVT!  Voor meer informatie over de sport, de vereniging, financiële of andere zaken, kunt u bij ons terecht via onderstaand e-mail adres en/of telefoonnummer. Voor kinderen van minder bedeelde ouders is er de regeling Jeugdsportfonds, zoals die is vastgesteld door de gemeente Tilburg en door KVT gesteund.

Kom een maand proeftrainen!
Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of korfbal iets voor jou is? Kom dan onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer 4x gratis proeftrainen.

Contact opnemen
Voor informatie, vragen, het maken van een afspraak of het regelen van proeftrainingen, kunt u contact opnemen met Jessica Veldman via e-mail: nieuwlid@kvtilburg.nl

Klik hier voor het inschrijfformulier (jeugd en senioren) van KV Tilburg

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 8 april 2019