Home / Altijd winnen! / Altijd Winnen - Home

Altijd Winnen - Home

Altijd Winnen!

Een begrip dat in de vereniging is geïntroduceerd tijdens de ALV van 16 april 2012. Altijd Winnen! is geïnspireerd door Positief Coachen! en gaat de komende jaren een belangrijke rol spelen in de omgang met elkaar binnen de vereniging KV Tilburg. In dit artikel vind je een korte introductie.

Altijd Winnen! gaat er vanuit dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft die benadrukt, ingezet en ontwikkeld kunnen worden. Wanneer je het beste uit jezelf haalt, tevreden bent met wat je laat zien en trots bent op wat je neerzet, win je altijd, ongeacht het resultaat. Het motiveert om dingen zo goed mogelijk te willen doen en beter te worden in wat je doet. Door te werken aan zelfvertrouwen en plezier, krijgen mensen meer lef en motivatie, waardoor zij meer en sneller leren en beter presteren. De positieve manier waarop een boodschap wordt overgebracht en de mate waarin je wordt aangesproken op je sterke punten, zijn bepalend voor zelfvertrouwen en plezier.

Je wint altijd!

Individueel en met je team,
als je met een
goed gevoel het veld af stapt.
Trots, omdat je kunt zeggen:
“Wij hebben
alles gegeven,
wij hebben het
beste uit onszelf gehaald,
wij hebben laten zien waar we
goed in zijn,
wij hebben weer een
stap vooruit gezet,
en wij hebben het
samen gedaan”.

Wat het scorebord ook zegt!