Home / Verzorging

Verzorging

In geval van blessures, kwaaltjes, ongemakken of preventieve behandelingen kun je op de volgende momenten op de vereniging terecht voor verzorging op trainingsavonden van de selectie:

- dinsdagavond van 20 tot 21 uur. Paulien Bongers is dan aanwezig

- donderdagavond van +/- 19.30 tot 20.30 uur. Frans Schoemaker is dan aanwezig

Ook aanwezig bij thuiswedstrijden van de selectie of op afspraak, bereikbaar op 06 – 48 177 122.

Welkom bij Fitaal, praktijk voor fysiotherapie en sportverzorging

Een effectieve behandeling van klachten bij het bewegen, daar houden de behandelaars van Fitaal zich dagelijks mee bezig. Door verschillende methoden te combineren, wil Fitaal de patiënten ondersteunen bij een snel én blijvend herstel.

Afhankelijk van de blessure, de achtergrond en bijvoorbeeld de werkomstandigheden wordt een op maat gesneden plan van aanpak opgesteld, waarbij de kwaliteit van de geboden dienstverlening altijd voorop staat. In de praktijk is veel aandacht voor preventie, uitleg van de gestelde diagnose, de behandeling en persoonlijke oefeningen.

Tegenwoordig kan de patiënt rechtstreeks bij de fysiotherapeut aankloppen wanneer er bewegingsklachten optreden. Maar ook zijn er nog altijd (huis)artsen die hun patiënten doorverwijzen voor een behandeling. Welk weg u ook kiest: onze deur staat voor u open!

Frank Antonissen

Fysio-/manueeltherapeut