Home / Club / bardiensten

bardiensten

Beste leden, vrijwilligers en ouders,

Het programma voor het veld is bekent, dit betekend dat we met zijn allen weer moeten zorgen dat de bardiensten gevuld worden. Nu zijn alle tijden open en kunt u vooru zelf een geschikte datum en tijd kiezen, op het moment dat de bardiensten niet gevuld worden of wij nog mensen te kort komen zullen wij de teams indelen.

Hieronder vindt u het wedstrijdprogramma: !!let op het invullen werkt alleen via de computer!!

Klik Bij de dienst die u wil draaien op persoon 1 of persoon 2 en vul u uw voor- en achternaam in, op het moment dat een tijd groen is gekleurd dan is deze dienst al ingevuld.

Ook zoeken wij nog mensen die op dinsdag en donderdag 1 keer per 3 weken bardienst willen draaien. voor meer informatie spreek Marc de Kroon, Marieke Fiechter, Cythia Mentink of Kevin Danklof aan. of stuur een mail naar kantinecommissie@kvtilburg.nl . Of vul in op het tabblad  door de week 1ste helft veld.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

De Kantinecommissie