Tilburg B3 - OJC B1: ruststand 1-6; eindstand 6-12

08-09-2013

KVT begon goed en kreeg binnen enkele minuten 2 vrije ballen, waaruit helaas niet gescoord werd. Met een doorloper kwam OJC op voorsprong. Even was KVT beduusd maar herpakte zich snel. Ayla scoorde de strafworp na een overtreding tegen Kim. Met een schot kwam OJC op 1-2.
Uit een variant op een vrije bal, waardoor OJC en de supporters verrast werden, scoorde KVT helaas niet. KVT kreeg wel kansen maar verzuimde te scoren.

Hoewel OJC traag speelde scoorde het wel en liep voor rust uit naar 1-6 door 2 afstandsschoten, een schot van dichtbij en een doorloper.
Dezelfde jongen van OJC die voor rust al met een afstandsschot gescoord had, scoorde na rust weer met een prachtig afstandsschot 1-7.
Het werd 2-7 door een benutte strafworp van Ayla.
Door 3 afstandsschoten van OJC werd het 2-10.
OJC werd ondanks het lage tempo moe. Lois scoorde met een mooie doorloper 3-10. OJC scoorde uit een vrije bal 3-11.

Vervolgens pakte KVT de draad goed op door een vrije bal van Annemijn, een afstandsschot van Alet een nog een doorloper werd het 6-11.

Helaas scoorde OJC weer met een prachtig afstandsschot. Eindstand 6-12.

Een leerzame wedstrijd met als positief punt dat KVT conditioneel beter was als OJC.

Marc.