Mariarade B1 - Tilburg B3: ruststand 2-1, eindstand 5-2

15-09-2013

Het eerste kwartier waren de teams gelijkwaardig. KVT moest duidelijk wennen aan het spelen op het natte gras. Maar met een mooi afstandsschot scoorde Kim 0-1. Mariarade scoorde snel tegen met een schot van achter de korf. Voor rust scoorde Mariarade met een doorloper 2-1. Gelet op het aantal kansen, waaruit helaas niet gescoord werd, was de verwachting van de meegereisde supporters dat KVT deze wedstrijd zou kunnen winnen.

Na rust begon KVT weer goed en Lian leidde een mooie snelle aanval en scoorde zelf met een afstandsschot 2-2.
Het was een fysieke wedstrijd en de scheidsrechter liet veel toe.
KVT verweerde zich goed maar uit een makkelijk gegeven vrije bal scoorde Mariarade 3-2. KVT creëerde kansen maar scoren lukte niet. Met een mooie, snel uitgevoerde doorloper werd het 4-2 voor Mariarade.
Met nog een score van Mariarade via een doorloper werd de eindstand bepaald op 5-2.

De dames van de B3 hebben in deze wedstrijd bij vlagen ook weer laten zien goed te kunnen korfballen en als ze nog beter ingespeeld raken op elkaar volgen de wedstrijdpunten vanzelf.

Johan van den Brand