Tilburg B3 - SDO B3: ruststand 4-2; eindstand

29-09-2013

KVT begint sterk en belegert de korf van SDO met mooie snelle aanvallen. SDO is echter een goed en leuk team dat secuur verdedigd.

KVT laat de bal steeds goed rondgaan en na enkele gemiste schoten scoort Alet met een prima afstandsschot 1-0. De ban is gebroken en op aangeven van Lian scoort Kim een doorloper 2-0. SDO blijft rustig en verzorgt spelen en maakt met een doorloper 2-1. Uit een mooie ingestudeerde getructe vrije bal komt SDO gelijk 2-2. SDO heeft een sterke fase maar KVT blijft geconcentreerd en secuur verdedigen. In de aanval van KVT loopt het prima. Wederom op aangeven van Lian scoort Kim vervolgens 2 keer, uit een korte kans en met een doorloper wordt de ruststand 4-2.

Na rust pakt KVT de draad meteen weer op. Met veel inzet scoort Annemijn 5-2 met een prachtige doorloper op aangeven van Amber. Er volgen veel aanvallen van KVT en er wordt veel geschoten. Jikke scoort met een korte kans 6-2. Met mooie afstandsschoten van Ayla en Lian wordt de eindstand 8-2.

De weer volop aanwezige supporters, waaronder veel met korfbalkennis, hebben genoten van de teamprestatie waarmee deze verdiende overwinning behaald is.

Met deze inzet en concentratie van het hele team kan KVT B3 nog ver komen.

Johan

Klik hier voor alle wedstrijdfoto's

#1    30-09-2013    08:12:    Erwin
Leuke verslagen Johan!!!! #AltijdWinnen