Eymerick B1 - Tilburg B3: eindstand 4-12

06-10-2013

Het spelen op nat gras bleek even wennen voor de dames van KVT.
Er werden wel volop kansen gecreëerd maar er werd niet gescoord.
Eymerick was efficiënter en scoorde uit 2 kansen ook 2 keer met een korte kans en een doorloper > 2-0.
KVT ging steeds beter spelen en bleef veel kansen creëren. De 2-1 score door Jikke met een prachtig afstandsschot werkte dan ook bevrijdend.
De ene aanval was nog mooier dan de andere maar niet iedere aanval leidt uiteraard tot een score.
Jikke scoorde op aangeven van Annemijn met een doorloper 2-2. Lian liet haar klasse weer zien en uit haar prachtige pas scoorde Lois met een een korte kans 2-3. Lois scoorde ook de 2-4 met een doorloper wederom op aangeven van Lian. Annemijn kreeg loon naar werken want zij scoorde uit een korte kans 2-5. Met een mooie doorloper bepaalde Amber de ruststand op 2-6.

Ook na rust moest KVT even warmdraaien. Eymerick scoorde met 2 doorlopers de 3-6 en de 4-6. Ayla was inmiddels in het veld gekomen en liep steeds haar tegenstander voorbij en scoorde met doorlopers op aangeven van Jikke en Amber 4-7 en 4-8. De wedstrijd was ook behoorlijk fysiek. Coach Mark liet 2 dames van tegenstander wisselen en dat was en prima beslissing. Eymerick was gezien en Kim scoorde met een mooi afstandsschot 4-9. Vervolgens scoorde Kim nogmaals met een doorloper 4-10. Annemijn scoorde nog 2 doorlopers, één op aangeven van Lian 4-11 en één op aangeven van Jikke 4-12.

Ook bij deze uitwedstrijd waren er weer volop supporters aanwezig die konden zien dat het B3 team iedere wedstrijd meer naar elkaar toe groeit. In deze wedstrijd was iedereen strijdvaardig en de inzet was prima. Dit is veelbelovend voor de laatste wedstrijd buiten en de zaalcompetitie na de vakantie.

Johan

#1    06-10-2013    20:36:    marc
zoals de damens groeien in de wedstrijd zo groeid ook het verslag .
bedankt johan voor je mooie worden
groetjes de trotse coach
#2    08-10-2013    14:44:    Erwin