Home / Competitie / Wedstrijdverslagen

Ojc'98 B1 - Tilburg B3: ruststand 3-2; eindstand 3-5

17-11-2013

We beginnen met de vakken:

verdediging:  Kim S., Jikke, Alet,  Loïs

aanval: Tamara, Demi, Amber, Ayla

bank: Lian, Annemijn, Meike

Meteen moet de verdediging van KVT flink aan het werk, want de eerste 10 min is de bal bijna alleen maar bij de aanval van OJC, het wordt heel snel 1-0 door een doorloper, 2 en 3 -0 door een mooi afstandsschot van OJC. 

Dan mist OJC een strafworp en krijgt KVT meer kansen, er komen goede aanvallen en schoten op de korf, maar helaas nog geen punten voor onze B3. KVT houdt het beter dicht en OJC krijgt steeds minder kans om te scoren. Dan eindelijk het eerste punt voor KVT, een afstandsschot van Jikke, 3-1.

Je voelt de opluchting bij de dames en er komt weer vertrouwen.

Er wordt geknokt door ons verdedigingsvak, veel  goede afvangballen onderschept, en met een mooi afstandsschot van Tamara gaan we met 3-2 de rust in.

2e helft, 3 wissels en we gaan verder met de vakken:

aanval: Lian, Tamara, Meike en Amber

verdediging:  Kim, Jikke, Alet en Annemijn

Het startfluitje is nog niet afgegaan of de vaart zit er in, er wordt fel gespeeld door KVT, en we zien actie na actie, 3-3 door Lian en meteen daarna 3-4 door Kim!!

De dames geloven er weer in en je ziet ze denken:"Nu moet het toch een keer lukken!!". We zien mooie aanvallen van KVT, er worden kansen gecreëerd, de tijd tikt door, het wordt steeds spannender. KVT blijft knokken en houdt de aanval van OJC goed dicht, ze kunnen nu al een hele tijd niet meer scoren. Bal weer onderschept door KVT, blik op de klok, nog steeds geen tijd , pfff, niet goed voor je hart zo'n spannende 2e helft......

Dan het verlossende punt gemaakt door Annemijn 3-5!!! en met 1 minuut te gaan, zorgen de dames van de B3 ervoor dat OJC niet meer kan scoren.

Aftellen, tijd.....YESSS GEWONNEN!!!!

Goed gedaan Dames en coach, we hebben genoten, zeker  van de felle en spannende 2e helft.

Nicolette :)


Reacties (0)

Reageer


Reageren:

Naam:

E-mail:

Reactie: (Max. 1000 karakters)    0 / 1000