Tilburg B3 - Mariarade B1: eindstand 4-4

24-11-2013

Onze dames starten geconcentreerd en fanatiek.
De wedstrijd ging gelijk op maar KVT creëerde steeds meer kansen.
Een score kon dan ook niet uitblijven. Jikke scoorde op aangeven van Tamara 1-0.
Mariarade dacht dat kunnen wij ook. Het werd dan ook 1-1 door een doorloper.
Demi liet zien weer volledig terug te zijn en er zin in te hebben en scoorde met een prachtig afstandsschot 2-1. Dat was tevens de ruststand.

Na rust toonde Mariarade karakter. Uit een strafworp werd het 2-2. En niet veel later scoorde Mariarade met een mooi afstandsschot 2-3.

De dames van KVT hebben vorige week ook al aangetoond niet op te geven en een achterstand goed te kunnen maken. De toeschouwers proefden de vastberadenheid van onze dames en moedigden ze aan. De kansen waren er en helaas werden er 2 strafworpen gemist, maar Lois maakte met een mooi afstandschot 3-3.

Demi liet zien dat haar score met een afstandsschot in de eerste helft geen toeval was en scoorde weer met een afstandsschot 4-3.

Het was spannend want ook Mariarade gaf niet op. In de laatste minuut werd het nog 4-4 door een doorloper van Mariarade.

De uislag geeft een dubbel gevoel. Gelet op het wedtrijdbeeld is een gelijkspel te billijken. Maar als inzet en teamsprit ook beloond zou worden dan had KVT zeker gewonnen.

De dames van KVT B3 vormen een hecht team dat zich blijft ontwikkelen en speelvreugde uitstraalt. Dat willen we dan ook graag zo houden!

Hartelijke groet,

Johan