KVT A1 - NKV A1

06-01-2018

KVT A1 – NKV A1

Kerstreces achter de rug, oefenwedstrijden tegen selectie 1&2 goed gespeeld dus vandaag de herstart van de competitie. De eerste helft van het zaalseizoen zit er bijna op en na vandaag weten we waar we staan. Gespeeld moest er worden tegen NKV dat met een heel jong team meedraait in deze competitie en tot nu toe alles heeft verloren.

A: Quinty K, Meike, Fedde en Sander
V: Marleen, Quinty M, Jelle S en Antoine
R: Marloes en Jelle R

De vraag was niet of we vandaag zouden winnen maar met welk doelsaldo, althans dat was het idee voor het begin van de wedstrijd maar onderschatting is altijd een gevaar. Verslagen maken van dit soort wedstrijden is en blijft lastig want ons team is gewoon een heel stuk beter dan NKV dat voor “spek en bonen” meedoet. Wat we op de tribune wel constateerden was dat NKV ondanks dat ze overal achter de feiten aanliepen wel gemotiveerd bleven en blij waren met elk doelpunt dat ze maakten. Uiteindelijk zouden we de wedstrijd winnen met 31-11 wat goed is voor de moraal.

Ik weet het, dit keer een heel kort verslag maar heel veel meer viel ook niet te schrijven over deze wedstrijd. Volgende week gaan we weer van voor af aan beginnen maar dan nu met een thuiswedstrijd tegen Oranje Wit waar we in de uitwedstrijd de enige punten hebben laten liggen.

Op dit moment staan we met 5 teams nog redelijk dicht bij elkaar waar, door de winst van Oranje Wit op Victum staan we nu als eerste in de poule maar met Oranje Wit en Victum vlak achter ons. Dus volgende week tegen Oranje Wit alles op alles zetten om te winnen.

Groeten,

Johan

Ps. Voor het goede doel graag de volgende foto op Facebook “liken” om mijn actie voor de Daniel den Hoed kliniek een kans te geven op een mooi sponsorbedrag: