A1 KAMPIOEN

10-03-2018

NKV A1 – KVT A1

Na de teleurstelling van afgelopen week was het de taak geweest van de coaches, Vincent en Rebecca, om de knop weer om te draaien en ervoor te zorgen dat we het zaalseizoen in stijl zouden afsluiten. Tegen NKV zou het moeten gebeuren en om maar met de deur in huis te vallen:

ONZE A1 IS TERECHT KAMPIOEN GEWORDEN EN PROMOTIE AFGEDWONGEN NAAR DE OVERGANGSKLASSE.

Met het onwaarschijnlijk mooie doelsaldo van 299 doelpunten voor en 180 tegen mogen we toch wel zeggen dat ons team het verdient heeft. De meeste doelpunten gescoord en het minst aantal tegen. Punten verliezen in de eerste wedstrijd tegen Oranje Wit en daarna alles gewoon winnen muv het smetje van afgelopen week, maar daar is al voldoende over gemeld.

Tegen NKV, dat een heel enthousiast team heeft, werd er gemakkelijk gewonnen. NKV dat met heel veel jonge spelers op het veld stond (en staat) zal volgend jaar een mooi jaar tegemoet gaan, hoop ik voor hen. Veel is er over het spel niet te melden afgezien van het feit dat er mooie aanvallen werden afgerond en wederom alle spelers tot scoren kwamen. Deze wedstrijd werd afgesloten met een eindstand van 10-36 waarbij er vanuit Tilburg gescoord werd door: Sander (5x), Quinty de K (6x), Marloes (6x), Jelle S, Fedde (3x), Marleen (7x), Antoine (3x), Jelle R, Quinty M (3x) en Meike.

Na deze mooie afsluiting van het zaalseizoen is het nu de taak voor de coaches en het team om ook op het veld deze mooie lijn voort te zetten. Op het veld staat we op een keurige 3e plek, met maar 3 punten achter op de nummer 1 maar ook maar 4 punten voor op de nummer 6. Hieruit blijkt dat in deze poule er nog van alles mogelijk is. PKC lijkt de beste papieren te hebben waarbij het voor GKV en RWA een lastig verhaal zal worden voor behoud in deze klasse. Maar zoals gemeld alles ligt zeer dicht bij elkaar en met 6 wedstrijden te gaan is alles mogelijk.

Nu nog maar even genieten van het terechte kampioenschap en ik zal, voor zover mogelijk, verslag blijven doen van de wedstrijden.

Groeten,
Johan de Jonge

#1    13-03-2018    15:02:    Remko Meeuwsen
Lieve mensen van de A1: PROFICIAT met jullie kampioenschap! Ik ben overigens benieuwd of er Tilburg spelers zijn die na de 36ste Tilburg goal nog een doelpoging genomen hebben? Dat had het 300ste doelpunt kunnen zijn