KVT A1 - Deetos A2

09-02-2019

KVT A1 – Deetos A2

De spelers hadden vandaag maar één opdracht en dat was veel scoren om aan het doelsaldo te werken tegen Deetos dat nog met nul punten onderaan in de competities staat. KVT heeft de punten hard nodig om boven de degradatiestreep te blijven staan en om de clubs in de middenmoot op de hielen te blijven. Met een gewijzigde opstelling begonnen we vandaag aan de wedstrijd.

A: Marleen, Marloes, Sander B en Ties
V: Quinty, Lisa, Sander J en Jelle
R: Julia en Tom Panis (A2)

De wedstrijd begon was stroef voor ons team en via een strafworp keken we heel even tegen een achterstand aan. Gelukkig werd dit heel snel rechtgezet en daarna was de eerste helft leuk om naar te kijken en werd er veel gescoord. Tot de stand van 5-4 kon Deetos nog aardig meescoren maar daarna was het gedaan en liepen we snel uit naar een comfortabele voorsprong. De wedstrijd was er geen voor vreemde zaken ware het niet dat de coach van Deetos bij een stand van 16-9 teveel commentaar had op de scheids en na herhaalde waarschuwingen mocht hij met rood naar de tribune vertrekken. Rusten gingen we met een stand van 18-11 wat een stuk beter was als destijds bij de uitwedstrijd. Gescoord werd er door: Quinty (8x), Marleen (4x), Sander B(2x), Sander J(2x) en Ties (2x).

De tweede helft was een stuk minder leuk als de eerste helft en ook het scoren ging niet meer zo lekker. Rommelig spel van beide teams en toch wel wat irritatie bij Deetos. Geen spectaculaire zaken in dit deel van de wedstrijd wat het moeilijk maakt om er een verhaal van te maken. Uiteindelijk winnen we ruim met een stand van 28-17. Gescoord werd er door: Sander J (4x), Marleen (3x), Sander B, Lisa en Marloes.

Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen TOP. Mocht die gewonnen worden staan we gelijk met hen.

Groeten

Johan de Jonge