Tilburg M1 DSC M1

14-09-2019

Eindelijk was het dan zover. De officiële start van het veldseizoen. Een thuiswedstijd tegen DSC uit Eindhoven.

Lang geleden had dit het begin kunnen zijn van een verslag over de titanenstrijd tussen de twee vaandelteams uitkomend in de overgangsklasse. Tegenwoordig doen we het ietsjes rustiger aan en spelen we lekker op het gemakje onze wedstrijdjes in de midweekcompetitie.
Met hier en daar een iets strakker broekje/rokje en grotere maat wedstrijdshirt, stond dan op vrijdagavond de eerste wedstrijd op het programma.

DSC begon scherp(er) aan de wedstrijd en nam brutaal via een 1-1, een 1-4 voorsprong. Na de 2-5 stand op het scorebord werd het tijd voor de blauw-witten om wakker te worden en aan te haken. En met succes! Na hard werken, snel spel (tenminste, zo voelde het) stond er een 8-7 voorsprong op het scorebord tijdens de rust.
Na rust meteen doorpakken en de voorsprong proberen uit te breiden. Ondanks dat er hier en daar nogal wat opgelegde kansjes werden gemist, lukte het toch om de voorsprong te vergoten en een gat van vier te slaan. Daarna kon de wedstrijd op het gemakje worden uitgespeeld en stapten we met 15-11 winst van het veld. Hoera! Annemijn, Eva en Petra; dankjewel voor meedoen!

Ohja, nog even terugkomend op die vrijdagavond. Het is inderdaad een beetje gek om als midweekteam je thuiswedstrijden op de vrijdag te spelen. Typisch gevalletje van geen ruimte op het veld op de andere dagen, maar uiteraard met goedkeuring van de bond.
We vergeten alleen het allerbelangrijkste. Dit is namelijk DE uitgelezen kans om er weer een ouderwets borrelavondje van te maken en vol gezelligheid het weekend in te gaan!! We spelen nog twee wedstrijden thuis; op vrijdag 4 oktober en 18 oktober. Komen jullie gezellig een drankje doen? Eerste fluitsignaal is om 20.00 uur.

Tot dan!

Tilburg Midweekteam