Vitesse A1 Tilburg A1

06-10-2019

Wedstrijd 5 nog geen verslag van de A1 gezien. Niemand die het aandurft om in het gapende gat te springen dat Johan achterliet?

Geen man met het boekje meer, als het boekje vergeten was bood de supermarkt in Zuidlaren soelaas.
Altijd een positieve noot te vinden al was die er eigenlijk niet. Harde noten werden soms ook gekraakt dit tot tegenzin bij enkele tegenstanders. Ben benieuwd of de opvolger er zo genadig mee wegkomt. Johan bedankt het was altijd leuk om het verslag te lezen.

Nieuw seizoen dus, afscheid genomen van een half team en trainer, een groots welkom voor 5 nieuwe spelers en een trainer/coach. Warme voorbereiding, blessure op kamp opgelopen, winnen met lasergamen!

Seizoenstart nog onwennig, blessures, goede invallers vanuit de A2 en B1 maar een terecht verlies tegen PKC veel te weinig gescoord, voldoende hoop voor de volgende weken. Deetos A1 was de eerste wedstijd die gewonnen werd en hierna volgde Albatros en Sporting Delta A2 thuis.

Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Vitesse, we kennen de ploeg van vorig jaar en voor sommige spelers zijn we gewaarschuwd. Toch een fris windje, in de dug-out was het prima uit te houden, tijdens het spelen hadden spelers niet zichtbaar last van het weer zoals vorige week.

Eerste helft, start lastig, beide ploegen scoren weinig en te veel onnodig balverlies, 1-0, 1-3 tot 4-4 gelijk na 25 minuten, hierna een eindsprint tot de rust, een 4-7 voorsprong.  Helaas ook hier geen thee meer, normaal geen moeite mee, maar was dit keer zeker welkom.

Tweede helft gelijk doorpakken in de eerste minuten was het plan. Geheel verdient op dat moment scoorde we makkelijk en gelijk door naar een 4-9 tegen tussenstand, time out van Vitesse brak ons spel niet, konden makkelijk uitlopen naar 5-12. Met nog 18 minuten spelen, hierna maakte we onze kansen niet meer af / balverlies kwam terug. Vitesse pakte het op en kwam nog terug naar 10-13 met nog 5 --minuten te gaan. Gelukkig voor ons werd het niet spannend meer, we maakte snel de 10-14 en de in laatste minuut kwam de terechte eindscore op 11-15. Het scoreboord stond nog op ruim 2 minuten toen de scheids afloopt, dit tot verbazing van sommige spelers.

Uitslagen in de poule waren ook ‘gunstig’ en we staan nu met 3 ploegen bovenaan, onze medekoplopers Kinderdijk en Top krijgen we nog. Komende zaterdag om 12.30 de thuiswedstrijd tegen Top a1 kijken als we bovenin mee kunnen blijven doen.

Groet,

Vincent

PS. O ja de man met het boekje zien we gelukkig vaak bij de selectie staan kijken!