Avanti 4 Tilburg 2

29-11-2019

Avanti 4 – Tilburg 2

We beginnen weer van voor af aan, soort wintertijd in het seizoen. Veertien wedstrijden te gaan en we weten niet waar we aan het einde van de rit gaan eindigen. U wel? Wat we wel weten… iedere week strijden!

Wij ongeslagen dit seizoen? Jazekers! Avanti ongeslagen dit seizoen? Jazekers! Direct de topper van het seizoen op het programma, nou… we denken niet. Gaat het lastig zijn, nou… we denken wel. Wedstrijden voor ons lopen zomaar half uur uit. Pfff. Wachten. Muchacha en Dushi vandaag met eerste team mee. Crap. Polopos, LBJ en mister Massai vandaag nog een beetje in de kreukels. Crap. Genoeg stieren aanwezig om de arena te betreden.

Fluitsignaal, start. Hopsa… achterstand. Avanti sterk in openingsfase. Tilburg aanhaken op steeds 2 tot 3 goals. Overigens het verhaal van de wedstrijd tot 15 minuten voor tijd. Avanti wat meer kracht en scherpte op heren. Tilburg niet constant genoeg in passing, alertheid, zuiverheid. Gewoon door hobbelen naar de rust met kleine achterstand. Zoals iedere week blijven we geloven in winst. Na rust tijdje zelfde beeld. Avanti net wat beter en Tilburg blijft maar op die “aanhanger” zitten. El capitana geeft gas… ja zelfs doorloper bij 2 goals. Stand gelijk. Huhh. Kans op overwinning komt dichterbij. Tommie laat stippen aan Sambuca wat extra kans geeft op goals ghehe. Avanti zenuwachtig? Geen idee… ze zakken wel verder weg en worden slordig. Tilburg zelfs één keer op voorsprong maar direct gelijk, 17-17. Punten maar delen dan? Nee!!! Schot van Queen N half geblokt… tik, tak, rommel, rommel, stuit, iedereen kijkt maar laat Queen N vrij. Doorloopbal, 17-18. Avanti geen kansen gehad in eindfase. Zeker wel! Gat in de korf echter niet gevonden. Tijd! Yes!

Jonge stieren… klasse gespeeld en gewerkt! Chauffeurtje… dank voor het nemen van een lange route terug. Was het een straf? Nee… McD…dan eet Vinnie wel mee haha. Nu tweemaal thuis in de Westerhel. Hopelijk zien we u ook?

Tilburg 2.