Tilburg 2 DuFu 2.

11-03-2020

De huidige koploper van de competitie (Tilburg) speelt tegen de huidige hekkensluiter van de competitie (DuFu). Je zou verwachten dat er een makkelijke wedstrijd op het programma stond… en dat was ook zo.

Startschot. Fuut. Tilburg geeft gas richting 5-0… dan naar 11-4 om te eindigen op 23-16… fuut. Eindsignaal. De wedstrijd in het kort. Dufu speelt aardig mee maar komt tekort op alle fronten. Tilburg weet zichzelf niet bovenmatig te inspireren en zuiverheid in kansen aan de dag te leggen. Dit laatste is jammer aangezien het doelsaldo opgevijzeld had kunnen worden. Sportieve wedstrijd, makkelijke pot voor de scheidsrechter, berusting bij eenieder. Data wat betreft de wedstrijd dan maar een keer:

Aangezien er niet zo veel te vertellen is… op naar de komende weken. Er staan drie finales op het programma met als doel ons kampioenschap op zaterdag 28 maart thuis tegen Tjoba. Laat Tjoba nu net de nummer twee van de poule zijn met maar één punt achterstand op ons! De week voor Tjoba reizen we af naar Ijsselvogels. De ploeg die de meeste kansen tegen ons heeft genomen in één wedstrijd dit zaalseizoen. Men nam 125 kansen maar schoot niet met scherp. Dit moeten we terug zien te dringen met extra druk. Volgende week eerst naar Swift (A) toe. Een niet te peilen ploeg gekeken naar hun resultaten door het seizoen heen. We gaan uit van een lastige pot zodat we onszelf op scherp zetten.

Mogelijk hebben we een extra “wapen” sinds dit weekend aangezien het RIVM ons Brabanders tot Corona-gevaarlijk heeft bestempeld. Niemand weet hoe het er precies uit ziet? Hopelijk boezemt het onze tegenstanders wat extra angst in als wij op visite komen ghehe.

Tilburg 2.

#1    13-03-2020    16:22:    Remko
Nou, dat Corona werkt als een tierelier. Niet alleen angst bij tegenstanders van Tilburg maar de gehele competitie (terecht) op slot. En nu? Ik zeg... huidige stand als eindstand beschouwen hahaha. Zullen de groenen uit Zeeland anders over denken. En terecht! Een kraker op de laatste speeldag zou toch mooi zijn?!