Home / Nieuws

Teamindeling 2020-2021

15-06-2020 21:27

Beste spelers, ouders/verzorgers,

NATUURLIJK ZIJN JULLIE ERG BENIEUWD NAAR DE NIEUWE TEAMINDELING, MAAR NEMEN JULLIE OOK NOG EVEN DE TIJD OM ONDERSTAANDE BRIEF TE LEZEN?

Ondanks de Corona periode waarin we zitten zijn de TC en de trainers druk bezig geweest met de teamindeling voor het korfbalseizoen 2020-2021. Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe teamindeling. Ook dit jaar geldt weer dat gedurende het seizoen, in samenspraak met de trainers, wijzigingen in de teamsamenstellingen kunnen plaatsvinden.

Vanuit de selectie vallen nog spelers af naar het derde. Ook vanuit het derde zullen spelers afvallen naar het vierde. Afhankelijk van de aantallen zullen we ook daar nog moeten verdelen tussen het vierde en het vijfde. Of er selectietrainingen kunnen zijn is op dit moment nog onduidelijk. Wanneer de richtlijnen hierover duidelijker zijn, kan dit mogelijk nog gepland worden. 

Op dit moment hebben we nog een aantal trainers/coaches nodig, zodra de planning definitief is, zal deze bekend gemaakt worden. Mocht je het leuk vinden om een team te coachen en/of training te geven, neem dan vooral contact met ons op tc@kvtilburg.nl

Vragen teamindeling

Als je vragen hebt over de teamindeling kan je altijd je trainer of iemand van de TC aanspreken. Mocht je naar aanleiding van deze indeling direct hierover willen spreken met de TC, dan kan je dat opgeven vóór woensdag 3 juni 18:00 uur, door een e-mail te sturen naar: tc@kvtilburg.nl. Vermeld in de e-mail de naam van de betreffende speler en welke vragen je hebt. Je ontvangt dan een uitnodiging met datum en tijdstip voor een gesprek (we kijken hierbij naar de mogelijkheden binnen de huidige richtlijnen. ). Spelers die uitkomen in de C-categorie of hoger, dienen bij het gesprek aanwezig te zijn. 

Wil je stoppen met korfbal, denk dan aan het uitschrijven als lid van KVTilburg.

Met vriendelijke groet,

TC KVTilburg

Jessica, Wesley, Stephan, Morris, Sander, Fennik, Gijs

Klik hier voor de teamindelng 2020-2021

 


Reacties (0)slotjeDit topic is gesloten