Beachkorfbal oproep Melmac studenten

09-06-2021 21:22

Beste Tilburgse Korfbalverenigingen,

In oktober hebben jullie al eerder een mail ontvangen van ons over het Nederlands Studentenkampioenschap Korfbal wat plaats zou vinden in december, maar wat vanwege de coronamaatregelen toen is afgelast.

Nu zal er op 1 augustus het allereerste Nederlands Studentenkampioenschap Beachkorfbal plaatsvinden. Het NSKB zal plaatsvinden bij sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem.

Het NSKB is een prestatiegericht toernooi, georganiseerd door de Studentenkorfbalcommisie (SKC) en de KNKV, waarbij de verschillende Universiteiten en Hogescholen uit heel Nederland om dé titel strijden voor het “Nederlands Studentenkampioen Korfbal”. Per studentenstad kunnen er een of meerdere teams gevormd worden waarmee Tilburg zich kan inschrijven voor het NSKB. Om mee te doen hoef je dus geen lid te zijn van S.K.V. Melmac. Elk team zal bestaan uit (de beste) vijf dames en vijf heren.

Wij als Tilburgse studentenvereniging regelen daarom de opgave, echter om aan het NSK mee te doen hoeven de korfballers geen lid te zijn van S.K.V. Melmac. Daarnaast is er geen andere verbondenheid aan Melmac; de gegevens van de deelnemers zullen uitsluitend gebruikt worden voor de communicatie richting de Studenten Korfbal Commissie (SKC).

Bij vragen kunnen jullie terecht bij voorzitter@skvmelmac.nl of info@skvmelmac.nl .

----

Jaarlijks vindt het Nederlands Studentenkampioenschap Korfbal plaats, en na bijna een jaar geen korfbal is het de hoogste tijd om de strijd weer aan te gaan. Daarom zal op 1 augustus het allereerste Nederlands Studentenkampioenschap Beachkorfbal plaatsvinden. Het NSKB zal plaatsvinden bij sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem.

Het NSKB is een prestatiegericht toernooi, georganiseerd door de Studenten Korfbal Commissie (SKC) en de KNKV, waarbij de verschillende Universiteiten en Hogescholen uit heel Nederland om dé titel strijden voor het “Nederlands Studentenkampioen Korfbal”. Per studentenstad kunnen er een of meerdere teams gevormd worden waarmee Tilburg zich kan inschrijven voor het NSK Korfbal. Om aan het NSKK mee te doen hoef je dus geen lid te zijn van een studentenkorfbalvereniging. Elk team zal bestaan uit (de beste) vijf dames en vijf  heren.

Hoe kan je je opgeven?

Om je op te geven dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

Ben jij geïntereseerd en wil je op prestatiegerichtniveau meedoen aan dit toernooi? Geef je dan op vóór 25 juni via deze Google Form, de gegevens zullen uitstluitend gebruikt worden voor de opgave voor het SKC.  Na deze deadline zal het team bekend worden gemaakt. Mochten er te veel aanmeldingen zijn, dan zal er in overleg een selectie plaatsvinden. We zullen de deelnemers ook vragen om een kopie van de inschrijving bij de onderwijsinstelling. Er zal een kleine financiële bijdrage verbonden zitten aan de inschrijving van het team, dit zal niet meer zijn dan €10 per persoon.

Dus; ben jij student bij een onderwijsinstelling van Tilburg (of maximaal 1 jaar afgestudeerd?) en wil jij dit jaar de titel “Nederlands Studentenkampioen Korfbal″ naar Tilburg halen? Meld je dan aan voor het NSK Korfbal!

Uiteraard mag je deze mail doorsturen naar korfballers in Tilburg die bij een andere vereniging zijn aangesloten of "thuis" nog korfballen maar wel in Tilburg studeren.

Met vriendelijke groet,

Jeanine Klomp