Home / Nieuws

KV Tilburg jeugdkamp in september?

30-06-2021 17:40

Beste ouder/verzorger,

Ieder jaar kijken wij weer uit naar het tofste weekend van het jaar; het jeugdkamp tijdens Hemelvaart! Helaas hebben we al twee jaar op rij het jeugdkamp moeten schrappen door de komst van Tante Corona. Nu de besmettingen steeds verder teruglopen en er steeds meer kan en mag, zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om een (aangepast) jeugdkamp te organiseren.

Tof! Wat zijn de plannen?
We zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om het laatste weekend van de zomervakantie een jeugdkamp te organiseren. Het idee is om op vrijdagavond 3 september na het avondeten met de auto te vertrekken en zondag 5 september rond de lunch weer terug te komen.
Wij zijn ons ervan bewust dat dit het weekend is voordat de scholen weer gaan starten. Echter gaan we 1,5 dag korter en zouden we graag met auto’s van en naar de kamplocatie gaan. Dit scheelt een hoop tijd en energie 😉

Heb je een paar minuutjes?
Om te voorkomen dat er (te) weinig aanmeldingen zullen zijn, zouden we graag inventariseren of er genoeg animo is voor een kamp in september. Zou je daarom enkele vragen willen beantwoorden?
Ga via de volgende link naar de vragen: https://forms.gle/obZgKNLEKtHRWq4z6

Alvast bedankt!

Namens de Kampcommissie en de Kookploeg


Reacties (0)

Reageer


Reageren:

Naam:

E-mail:

Reactie: (Max. 1000 karakters)    0 / 1000