Ga je mee op kamp? De inschrijving is geopend!

12-07-2021 21:09

Huh? Op kamp? Normaal gaan we natuurlijk tijdens hemelvaart, maar dat duurt na twee geannuleerde edities nog veel te lang. We gaan daarom gewoon eerder. Ga je met ons mee op kamp in september? In dit nieuwsitem lees je meer informatie en kun je je inschrijven. Lees dus snel verder!

Van vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september gaan we op jeugdkamp!

Het kamp valt in het laatste weekend van de zomervakantie, dus bijna iedereen is dan weer terug van vakantie. We hopen dan ook dat er heel veel jeugdleden mee gaan op kamp. Voor deze editie reizen we niet af naar ons vaste kampadres, maar zijn we te gast op een andere locatie in Brabant. Daarnaast zullen we niet op fiets, maar met de auto naar de kamplocatie gaan. We vertrekken op vrijdagavond en komen zondag aan het begin van de middag weer terug. Zo kun je nog even goed uitrusten voordat je maandag weer naar school gaat. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hebben er echt al ontzettend veel zin in! Jij gaat toch ook mee?

Schrijf je vóór maandag 16 augustus 2021 in via deze link

Deze editie kost het jeugdkamp € 37,50 per persoon. Net als altijd gaan we er na je inschrijving vanuit dat je mee op kamp gaat. Meld je je later toch nog af? Dan betaal je 75% van de kosten. Twee weken voor het kamp ontvang je van ons een mail met alle informatie.

GOED NIEUWS! Ook alle dames en heren van de A mogen zich voor deze editie opgeven!

Alle spelende en trainende leden van F t/m de A mogen zich voor deze kampeditie opgeven. Je mag je alleen opgeven als je alle dagen mee gaat. Dit betekent van vrijdag 19.00 uur tot zondag +/- 13.00 uur. Je kunt niet later komen of eerder worden opgehaald.

Stuur ons gerust een mail als je vragen hebt. We helpen je graag.

Tot snel!

Hartelijke groet,