Onze clubsponsor is op zoek naar jou!

30-08-2021 19:20

Onze clubsponsor Korfbalshop is op zoek naar jou! Lees hier snel verder en vind jouw bijbaan bij het grootste sportbedrijf van de Benelux!

Aantal uur: 24 - 32 uur (maar minder uren is ook zeker mogelijk!)
Locatie: Waalwijk

We zijn op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende magazijn medewerker voor in ons magazijn in Waalwijk. Binnen onze afdeling logistiek werk je in een informeel team en ben je medeverantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom binnen ons bedrijf.

Het picken en het verzendklaar maken van orders, het magazijn op orde houden en het uitvoeren van overige magazijnwerkzaamheden zijn verantwoordelijkheden die bij deze functie horen.

Bij Passa Sports doen we er alles aan om voor sporters het beste materiaal te vinden om tot een maximale prestatie te komen. Het resultaat van het werk van de Magazijn Medewerker is het visitekaartje naar de klant. Het is belangrijk gevoel voor service te hebben en accuraat, nauwkeurig en fanatiek te werken.

Voor meer informatie klik hier!