KNKV Wedstrijdzaken app

05-09-2021 18:38

De KNKV  Wedstrijdzaken App is dé korfbal app voor korfballers, toeschouwers en scheidsrechters. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de scheidsrechters in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

Let op! Voor coaches en scheidsrechters is het gebruik van de KNKV Wedstrijdzaken App noodzakelijk:

De KNKV Wedstrijdzaken App is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Registratie voor leden

Ben jij lid van KV Tilburg en wil je gebruik gaan maken van de KNKV Wedstrijdzaken App? Bij het registreren in de app moet je namelijk het e-mailadres gebruiken dat bij KV Tilburg bekend is. Mocht je niet meer weten welk e-mailadres gebruikt is bij inschrijven dan kun je een e-mail sturen naar onze ledenadministratie met het e-mailadres dat je wil gebruiken voor de app. (je kunt natuurlijk ook een mail sturen als je je e-mailadres wilt wijzigen).  Als wij niet beschikken over je actuele e-mailadres, kun je helaas niet alle functionaliteiten die de KNKV Wedstrijdzaken App biedt gebruiken.

Registratie voor niet-leden

Niet-leden (bijvoorbeeld (groot)ouders en supporters) kunnen zichzelf registeren in de KNKV Wedstrijdzaken App met hun e-mailadres en een wachtwoord. Dit e-mailadres hoeft niet bekend te zijn bij KV Tilburg of het KNKV. Na registratie ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Zodra je jouw registratie geactiveerd hebt, kan je inloggen in de KNKV Wedstrijdzaken app.