Rust Roest 7 - Tilburg 5, ruststand 2-3, eindstand 4-9

15-09-2007

Rust Roest 7 - Tilburg 5, ruststand 2-3, eindstand 4-9

Vandaag de wedstrijd tegen Rust Roest 7, dus weer een wedstrijd op zaterdag, en dus weer vertrokken we incompleet richting Eindhoven. Onder een lekker zonnetje en met een heerlijk temperatuurtje mochten we vandaag weer eens op gras spelen en dat viel uiteindelijk best mee.
De wedstrijd begon gelijkopgaand, Rust Roest kwam op een 1-0 voorsprong, maar de 1-1 liet niet lang op zich wachten. De tweede Tilburg aanval had beduidend minder moeite met scoren, zodat de 1-2 snel op het scorebord stond. Helaas scoorde Rust Roest ook snel de 2-2.
De eerste aanval van Tilburg (en dus ook de eerste aanval van Rust Roest) hadden vandaag erg veel moeite met het vinden van het gat in de korf. Er werden ruim voldoende kansen gecreëerd, maar de bal wilde aan twee kanten niet door het kunststof. Vlak voor rust werd het lichte veldoverwicht van ons toch nog omgezet in een 2-3 ruststand.
Klik om deze afbeelding te downloaden: 2007-09-15-rustroest7-tilburg5 (65).JPG
Rare houding om te verdedigen, Jan ?
Na rust werden wij beter, maar de eerste aanval wilde (en kon) maar niet scoren. Rust Roest kwam na zo’n kwartiertje in de tweede helft op 3-3, maar daarna maakte de tweede aanval, met Saskia, Eva, Jan en Frans, in slechts twee aanvallen de 3-5, de eerste aanval met Angélique, Linda, Leon en John scoorde eindelijk ook eens snel en zo kwam de verdiende 3-6 op het scorebord. Frans viel nog lichtgeblesseerd uit, waardoor Peter ook nog wat speelminuten kreeg. De laatste minuten van de wedstrijd waren voor de statistieken. De overwinning was verdiend en werd uiteindelijk bepaald op 4-9.

Klik hier voor alle wedstrijdfoto's.