DKB 2 - Tilburg 5, ruststand 7-2, eindstand 13-5

15-11-2009

Vandaag stonden er twee jonge teams met ambitie in het veld, maar snel na het begin van de wedstrijd was duidelijk dat één van deze teams er meer zin in had. DKB begon sterk, gaf Tilburg erg veel verdedigende druk, daarnaast druk bij het uitverdedigen en waren ze zeer beweeglijk in hun aanval, dat overigens niet echt als een samenhangend geheel overkwam, maar ze scoorden wel en dat laatste vergat Tilburg. Tilburg 5 had dan ook vanaf het begin van de wedstrijd het nakijken en kreeg zodoende een moeilijke wedstrijd. Tilburg speelde gewoon te slap en met te weinig overtuiging om tot een goed resultaat te komen.

Bij rust was het 7-2 en kon het nog een wedstrijd worden bij een snelle goal in de tweede helft. Het werd inderdaad 7-3, daarna nog 8-4, maar vervolgens ging DKB 2 door met waar het de wedstrijd mee was begonnen. Uiteindelijk een verdiende en afgetekende overwinning voor DKB 2 (13-5).
Tilburg 5 zal in de volgende zaalwedstrijden weer moeten spelen met de overtuiging zoals we die op het veld in de meeste wedstrijden zagen.

John

Klik hier voor alle wedstrijdfoto's (John de Greef)